Bag LUNEI gemmer sig Ida-Marie Silberg, en ung kvinde på 22 år. Hun er opvokset i Højer i Sønderjylland, og migrerede til Aarhus i 2014. 

Hun startede sin karriere som 5 årig med at synge foran Fætter BR i Højer. 


Nogle år efter startede hun på efterskole, hvor hun for alvor lærte hendes stemme at kende.

Da hun flyttede til Aarhus begyndte hun at blive en fast bestanddel af Fatter Eskils ugelige open mic setup. 


I 2017 begyndte hun at lægge videoer ud på instagram hvor hun sang, kort tid efter blev hun opdaget af Peter Bjørnskov, som castet hende til DMGP, hvor hun med sangen “One” og under aliasset “Ida Una” kom på en andenplads.


Hendes drive er er unægteligt stærkt og hun danner nu rammerne for hendes første solo-projekt. LUNEI. LUNEI er moderne og “future-proof” R&B Neo Soul Pop, som udspringer af stor fascination af både nutidens pop, R&B og hiphop samt 60’ernes og 70’ernes soulmusik.


Musikken er kendetegnet ved massive energiudladninger, stærke looks, og catchy top-lines leveret af en høj, smuk og insisterende vokal. Det rå og personlige tekstunivers bærer præg af alt, hvad der går igennem hovedet på en ung kvinde i starten af 20’erne. I start 2020 lancerer vi hende til verden med singlen “Moonlight” med dertilhørende video, skudt og instrueret af Mroad Media. 


Vi har til plan at udgive 4 singler i 2020 samt dertilhørende debut EP. 

Hendes tidligere debut single “One” har akkumuleret over 350.000 streams på diverse streamings platforme, samt blevet feature på diverse playlister, bla. “Danmark Viral 50”, “New Music Friday” etc …

FreaQWhenSees © All rights reserved